Logo de la Universitat de València Logo Centre de Formació i Qualitat Logo del portal

El Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa obre la primera fase d’inscripció als cursos de Formació per a l’any 2022

  • 13 de desembre de 2021
Image de la noticia

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, a través del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, anuncia l'obertura del termini d'inscripció de la primera fase d'accions del pla de formació del Personal d’Administració i Serveis i del Personal Docent i Investigador al servei de la Universitat de València.

Des de les 10.00 hores del 15 de desembre fins a les 14.00 hores del 23 de desembre de 2021 romandrà oberta la inscripció d'aquesta primera fase del pla de formació.

Donada la situació de crisi sanitària algunes d'aquestes accions formatives es realitzaran en la modalitat en línia, tant síncrona com asíncrona. La informació concreta i detallada de cadascuna d'elles, contingut, modalitat i calendari, així com la inscripció, es troba en la corresponent fitxa publicada de cada activitat formativa. El llistat d'aquestes fitxes el podràs trobar separat per col·lectius en el nou apartat de la nostra pàgina web anomenat “Cursos amb inscripció oberta/pròxima” en la part superior d'aquesta pàgina.