Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • CECT

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 08/01/20

  La CECT incorpora el Mengovirus vMCO a su catálogo público

  La CECT ha incorporado a su catálogo público el Mengovirus vMCO CECT 10000, definido como cepa de control de proceso en la norma ISO 15216-2: Microbiology of food and animal feed -- Horizontal method for determination of hepatitis A virus and norovirus in food using real-time RT-PCR -- Part 2: Method for qualitative detection. El virus se suministra en un vial congelado con una tarifa de 120 € a la que se le añadirán los gastos de envío y empaquetado en función del destino. Para realizar cualquier pedido se debe seguir el procedimiento habitual detallado en el siguiente enlace:

 • 02/12/19

  Tarifes 2020

  La CECT ha modificat les seues tarifes per a 20120

 • CECT

  20/09/19

  Jornada de Formación: Conservación y Gestión de recursos microbianos

  El pròxim dia 2 d'octubre la Colecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT) impartirà la “Jornada de Formación: Conservación y Gestión de recursos microbianos”, en el Parc Científic de la Universitat de València. Està activitat forma part del projecte INIA RMP2015-00001-00-00 i pretén donar suport als membres de la Xarxa Espanyola de Microorganismes “REDESMI" en el maneig, gestió i difusió de les seues soques.

  [Llegir més]

 • 13a Reunió de la Xarxa de Bacteris Làctics (RedBAL)

  13/06/19

  13a Reunió de la Xarxa de Bacteris Làctics (RedBAL)

  Un any més la Xarxa de Bacteris Làctics (RedBAL) celebra la seua reunió anual, els dies 17 i 18 de juny, en el Centre d'Investigacions Biològiques del CSIC (Madrid).

  [Llegir més]

 • 38é reunió anual de l'Organització Europea de Col·leccions de Cultiu (ECCO)

  11/06/19

  38é reunió anual de l'Organització Europea de Col·leccions de Cultiu (ECCO)

  La 38é reunió anual de l'Organització Europea de Col·leccions de Cultiu (ECCO) se celebra del 12-14 juny a Torí (Itàlia) amb el lema “Microorganisms as tools to win the current societal challenges and support European strategies in bioeconomy”.

  [Llegir més]

 • Banco Español de Algas (BEA)

  02/04/19

  La CECT i el BEA organitzen la III Reunió de la Xarxa d'Excel·lència MicroBioSpain

  La III Reunió de la Xarxa d'Excel·lència MicroBioSpain se celebrarà els dies 8 i 9 d'abril en el Banco Español de Algas (BEA) (Telde, Gran Canària) organitzada pel BEA i la Col·lecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT).

  [Llegir més]

 • 07/02/19

  NUEVO SERVICIO: Identificación de bacterias, hongos y levaduras mediante perfiles proteicos MALDI-TOF MS

  Desde el pasado mes de diciembre la CECT cuenta con un equipo MALDI-TOF MS que permite obtener el perfil proteico de bacterias, hongos o levaduras y su identificación rápida por comparación con las bases de datos Biotyper 3.0. Actuación cofinanciada por la Unión Europea a través del Programa Operativo del Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2014-2020. El servicio de análisis MALDI-TOF MS de cepas microbianas está disponible en varias modalidades

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies