Inscripció. III Jornada d'Emprenedoria Inclusiva del Campus de l'Emprenedoria Innovadora 5UC

III Jornada d'Emprenedoria Inclusiva

Schedule: From 20 october 2020 to 26 october 2020. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 23:59.

 

Place: on-line

 
Description:

Aquesta tercera jornada pretén convertir-se en un fòrum de trobada entre administracions públiques, universitats, empreses, entitats del moviment associatiu i persones amb discapacitat en el qual, sota el format de Diàlegs i Experiències Pràctiques d'Emprenedoria i Ocupació Inclusiva, es debatrà entorn d'accions positives i qüestions relacionades amb l'ocupació i l'emprenedoria del col·lectiu de persones amb diversitat funcional.

El programa de l’esdeveniment inclou una conferència titulada “Programes d’Emprenedoria de l’ONCE”, impartida per Sabina Lobato, directora de Formació, Ocupació, Operacions i Transformació en Fundación ONCE i Directora General en Inserta Empleo. A continuació tindran lloc els diàlegs d’emprenedoria i ocupació inclusiva 5UCV, amb representants de les universitats públiques valencianes.

A conseqüència de la situació sanitària provocada per la COVID-19, la jornada es desenvoluparà en modalitat en línia el pròxim 26 d’octubre entre les 11 i les 14:30 hores. Les persones que estiguen interessades a participar rebran un enllaç per a connectar-se després de completar el formulari d'inscripció.

Més informació en aquest enllaç.

 
Organized by:

Vicerrectorat d'Ocupació i Programes Formatius - UVemprén - Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball - UVocupació - UVdiscapacitat - Universitat de València - Universitat Politècnica de València - Universitas Miguel Hernández - Universitat d'Alacant - Universitat Jaume I.

https://www.uv.es/uvempren

 

Contact: uvempren@uv.es

 
More information: