• Agenda mòbil UV

Les Festes Tradicionals del Territori Valencia - Algemesí

Museu Valencià de la Festa, Algemesí

Schedule: From 12 january 2018 to 20 february 2018. Tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 12:00 to 14:00.

 

Place: Museu Valencià de la Festa, carrer Nou del Covent, 71, Algemesí

 
Description:

L’exposició “Les Festes Tradicionals del Territori Valencià” té com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes el patrimoni festiu del qual gaudeix la societat valenciana. Aquesta iniciativa naix del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, i està patrocinada i recolzada per Caixa Popular i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.

A través dels 35 plafons que componen la mostra, confeccionats íntegrament per la unitat de suport al Vicerectorat, el lector coneixerà el ric ventall de manifestacions festives que compartim els valencians i valencianes. De nord a sud, totes les comarques són retratades.

 
Organized by:

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial amb la col·laboració de Caixa Popular, la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament d'Algemesí.

 

Contact: vicerec.participacio.projeccio@uv.es unitatsuport@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy