El SFPIE obri la inscripció als cursos de Formació Contínua 2020

  • Office of the Principal
  • June 18th, 2020
Image de la noticia

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, a través del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE), obri el divendres 19 de juny la inscripció als cursos de formació contínua 2020.

Enguany la inscripció es realitzarà en dos períodes diferents. Del dia 19 de juny a les 10 hores i fins al 25 de juny a les 14 hores, estarà oberta la inscripció per a PDI a cursos sobre metodologies docents i investigació. Uns dies més tard s'obrirà un nou període d'inscripció per a la resta d'activitats formatives, dirigides tant a PAS com a PDI de la universitat, que inclouen formació en àrees com a legislació i processos, eines informàtiques i aplicacions multimèdia, habilitats comunicatives, igualtat, diversitat i sostenibilitat i prevenció de riscos laborals.

Atesa la situació sanitària provocada per la COVID-19 totes aquestes activitats formatives es realitzaran en modalitat en línia (tant síncrona com asíncrona).

La convocatòria de Formació Contínua del SFPIE que cada any publica la Direcció General de Funció Pública per la qual es convoquen les accions del pla formatiu del personal al servei de la Generalitat on s'inclouen les promogudes per la Universitat de València amb destinació a tot el personal (PAS i PDI), es gestiona a través de l'Institut Valencià de l'Administració Pública (IVAP) i es publica anualment en el DOGV. Enguany, donada l'excepcionalitat viscuda durant els últims mesos, aquesta publicació s'ha retardat fins al dia 18 de juny de 2020.

La inscripció a aquest primer bloc de cursos sobre Metodologies i Investigació, s'ha de realitzar a través del següent enllaç:

https://ir.uv.es/dkFho9u

RECORDE, per a fer la inscripció, accedir a:

  • ALTA USUARI si és la primera vegada que s'accedeix a la plataforma del  SFPIE o
  • ACCÉS AMB IDENTIFICACIÓ si ja està registrat

Més informació sobre cursos i dates de realització, ací:

Per a PDI, ací: https://ir.uv.es/JB53k4C

Per a PAS, ací: https://ir.uv.es/e3hjpOO