University of Valencia logo Logo del portal

  • Door of temple

 

Conferència A càrrec de LLoc Dia Imatges
Geografías de la Ruta de la Seda Eduardo Martínez de Pisón i Sebastián Álvaro Jardí Botànic 12/01/2016 Vegeu
Com entendre la pintura xinesa Adan Liu El Corte Inglés 27/01/2016 Vegeu
Tradició i modernitat en Xina Consuelo Marco Facultat de Filologia 04/02/2016 Vegeu
Tradicions i celebracions l'any Nou Xinés Mu Xiuwen Facultat de Filologia 05/02/2016 Vegeu
Simbolisme del cor xinés Yanping Facultat de Filologia 18/02/2016 Vegeu
La Nova Ruta de la Seda Georgina Higueras Facultat de Filologia 23/02/2016 Vegeu
Tècniques de cal·ligrafia xinesa (Conferència-taller) Adan Liu El Corte Inglés 29/02/2016 Vegeu
El festival dels fanalets Yu Baiwei Institut Confuci 22/02/2016 Vegeu
Els beneficis del tai-txi  en la salut (conferència i exhibició magistral) Chen Ziqiang Facultat de Filologia 23/03/2016 Vegeu
L'equilibri del cos, la respiració i la ment en el tai-txi , el qigong. Principis de la pràctica i resultats científics Wang Xiaojun Facultat de Filologia 21/04/2016 Vegeu
Belt and Road Initiative i els desafiaments de les Noves Rutes de la Seda Moderada por Vicent Andreu Museo de Bellas Artes 10/06/2016 Vegeu
Xina i la seua promoció cultural a través de la UNESCO Andrea Pappier Facultat de Filologia 10/06/2016 Vegeu
Xina, Latinoámerica i Espanya. Llaços culturals i intercanvis artístics des de la Ruta de la Seda a l'actualitat Andrea pappier Facultat de Filologia 13/06/2016 Vegeu
Gestió multicultural a Xina Berrbizne Urzelai Facultat de Filologia 23/06/2016 Vegeu

Mousikē y Paideia en la Xina i Grècia antigues: algunes respostes, més preguntes

Yang Shaoyue Facultat de Filologia 28/11/2016 Vegeu

Arts militars i sacrificis en l'antiga Xina

Yang Shaoyue Facultat de Filologia 01/12/2016 Vegeu
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy