University of Valencia logo Logo Confucious Institute Logo del portal

Esdeveniments durante el curs acadèmico 2016/2017

19/11/2017

37º Marató de València Trinidad Alfonso EDP

Els dies 18 i 19 de novembre l'Institut Confuci de la Universitat de València va estar animant als corredors amb una batucada.

Batucada

 

23/05/2017

XX Festival Internacional del Vent a València

Durant els dies 22 i 23 d'abril en el Passeig Marítim de València, de 10:30 a 18:30 h., no et perdes les exhibicions i tallers de catxirulos en la platja. Un esdeveniment gratuït per a tots els públics.

 

Catxirulos en el Festival del Vent

 

 

20/05/2017

Dia Mundial de la Diversitat Cultural

Un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de València en el qual representants de diferents països ens parlen i mostren la seua cultura mitjançant balls, exhibició de danses i més actuacions. Us esperem de 17 a 21 h. en la plaça de l'Ajuntament.
En la celebració estan presents els representants de països com per exemple Camerun, Xina, Japó, Veneçuela, Romania, Rússia, República Dominicana, Perú o Paraguai, entre uns altres. 

L'Institut Confuci participa enguany parlant sobre les activitats de l'Institut, repartint revistes i va comptar amb la presència del mestre caligrafo, Adan Liu, que va signar en els calendaris de l'Institut Confuci, el nom dels assistents en xinés, amb gran afluència i participació del públic.

 

Ajuntament

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy