Logo de la Universitat de València Logo Institut Confuci Logo del portal

19/11/2017

37º Marató de València Trinidad Alfonso EDP

Els dies 18 i 19 de novembre l'Institut Confuci de la Universitat de València va estar animant als corredors amb una batucada.

Batucada

 

23/05/2017

XX Festival Internacional del Vent a València

Durant els dies 22 i 23 d'abril en el Passeig Marítim de València, de 10:30 a 18:30 h., no et perdes les exhibicions i tallers de catxirulos en la platja. Un esdeveniment gratuït per a tots els públics.

 

Catxirulos en el Festival del Vent

 

 

20/05/2017

Dia Mundial de la Diversitat Cultural

Un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de València en el qual representants de diferents països ens parlen i mostren la seua cultura mitjançant balls, exhibició de danses i més actuacions. Us esperem de 17 a 21 h. en la plaça de l'Ajuntament.
En la celebració estan presents els representants de països com per exemple Camerun, Xina, Japó, Veneçuela, Romania, Rússia, República Dominicana, Perú o Paraguai, entre uns altres. 

L'Institut Confuci participa enguany parlant sobre les activitats de l'Institut, repartint revistes i va comptar amb la presència del mestre caligrafo, Adan Liu, que va signar en els calendaris de l'Institut Confuci, el nom dels assistents en xinés, amb gran afluència i participació del públic.

 

Ajuntament