Logo de la Universitat de València Logo Institut Confuci Logo del portal

Procediment per a matricular-se en l'Examen oficial de xinés HSK/HSKK/YCT 2022:

Per a realitzar la correcta matrícula per a l'examen oficial de xinés HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi) –versió escrita-, HSKK (oral), i YCT (Young Chinese Test) –fins a 16 anys-, cal realitzar els següents passos:

1) Registrar-se en la pàgina web de Chinese Test www.chinesetest.cn, o si ja s'ha registrat abans, entrar com a usuari ja existent. Si no recorda la contrasenya fer clic a "he oblidat la contrasenta". Triar el centre examinador (en aquest cas el de l’Institut Confuci de la Universitat de València), la data i el nivell de l'examen. Emplenar tota la informació personal i acceptar quan s'haja comprovat que totes les dades són correctes.

Si ja s'ha registrat amb anterioritat, entrar com a usuari ja existent.

2) Registrar-se en la pàgina web de l’Institut Confuci de la Universitat de València (https://institutoconfucio.uv.es), triar el nivell de l'examen, emplenar les dades i continuar amb la forma de pagament (targeta o rebut bancari). Si tria la segona opció, imprimir el rebut i abonar la quantitat en l'entitat financera (CaixaBanc, Sabadell i Santander). Enviar el justificant de pagament a instituto.confucio@uv.es amb l'assumpte: Pagament HSK/HSKK/YCT + nom i cognoms. 

3) Després de completar la matrícula en ambdues plataformes i haver pagat el corresponent rebut, l'examinand ha de rebre dos correus de confirmació. Si no li arriben aquests correus, haurà de comprovar en totes dues plataformes que estiga inscrit correctament.

Perquè la matrícula siga vàlida és necessari inscriure's en les dues plataformes i realitzar el pagament dins del periode indicat de matrícula; en cas contrari la matrícula no estarà completa i no podrà realitzar-se l'examen.

 

Descripció de la matrícula pas a pas (recorregut en imatges ací):

I-TASQUES A REALITZAR EN LA WEB DE CHINESETEST :

1. Seleccionar la modalitat d'examen.

Donar-se d'alta com a usuari (si és la primera vegada) o entrar (amb l'usuari i contrasenya). Si ja està registrat, però no recorda la contrasenya clicar a "he oblidat la contrasenya". No tornar a registrar-se si ja té un usuari creat.

2. Matricular-se en l'examen corresponent.

3. Rebrà un correu de noreply@chinesetest.cn en el qual es confirma la seua inscripció i li indica que ha de realitzar el pagament a través de l'Institut Confuci de la Universitat de València.

IMPORTANT: aquest és un correu automàtic. Els horaris i aules reals d'examen s'indicaran per correu electrònic la setmana abans de l'examen.

 

II-TASQUES A REALITZAR EN LA WEB DE MATRÍCULA DEL CONFUCIO

1. Triar el curs, entrar en la fitxa i prémer el botó de “inscripció". Donar-se d'alta com a nou  usuari (si és la primera vegada). o connectar-se com a usuari registrat -si no és la primera vegada.

2. Pagar les taxes.

3. Enviar el justificant de pagament a instituto.confucio@uv.es amb l'assumpte: Pagament HSK/HSKK/YCT + nom i cognoms.