Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Porta de temple

Procediment per a matricular-se a l'Examen oficial de xinés HSK/YCT 2019 (El període de matrícula s'iniciarà el 1 de març i romandrà obert fins al 11 d'abril a les 14:00 h.).

Ací podeu consultar el PDF i Video de com inscriure's.

 

Per realitzar la correcta matrícula per a l'examen oficial de xinés HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi) -versió escrita-, HSKK (oral), i YCT (Young Chinese Test) -fins 16 anys-, cal realitzar els següents passos:

  1. Registrar-se a la pàgina web de Hanban www.chinesetest.cn, triar el centre examinador (en aquest cas el de l'Institut Confuci de la Universitat de València, codi 630), la data (25 de maig de 2019) i el nivell del examen. Omplir tota la informació personal i acceptar quan s'haja comprovat que totes les dades són correctes.
    Si ja s'ha registrat amb anterioritat, entrar com a usuari ja existent.
  2.  Registrar-se a la pàgina web de l'Institut Confuci de la Universitat de València (www.instituto-confucio.com), triar el nivell de l'examen, omplir les dades i procedir amb la forma de pagament (targeta o rebut bancari). Si tria la segona opció, imprimir el rebut i abonar la quantitat en l'entitat financera (Bankia, Sabadell CAM, Banco Santander, La Caixa / Caixa Bank). En els dos casos, s'ha de portar el justificant de pagament a la nostra oficina o enviar a instituto.confucio@uv.es.

Després de completar la matrícula i haver pagat el corresponent rebut, l'examinand que no haja rebut un missatge de confirmació pot comprovar quinze dies abans de l'examen que la seua fitxa és correcta a la web de Hanban on s'hi ha registrat entrant amb les seues dades personals. Si deu dies abans de l'examen no s'ha rebut cap missatge de confirmació, l'examinand haurà de consultar el seu cas amb l'Institut Confuci en la Universitat de València

* Cal utilitzar el navegador Google Crome o l'Internet Explorer

 

Descripció de la matrícula pas a  pas:

I-TASQUES A REALITZAR A LA WEB DE HANBAN:

1. Conectar-se a la web.

2. Triar la modalitat d'examen

3. Donar-se d'alta com a usuari (si és la primera vegada).

4. Conectar l'usuari (amb l'usuari i contrasenya) i matricular-se en l'examen corresponent.

5. Rebrà un correu en castellà de noreply@chinesetest.cn en el qual es confirma la seva inscripció i li indica que ha de realitzar el pagament a través de l'Institut Confuci de la Universitat de València.
IMPORTANT: aquest és un correu automàtic. Els horaris i aules reals d'examen s'indicaran per correu electrònic la setmana abans de l'examen..

II-TASQUES A REALITZAR A LA WEB DEL CONFUCI:

1. Connectar-se a la web.
2. Escollir el curs, entrar a la fitxa i polsar el botó de "inscripció"
3. Donar-se d'alta com a usuari (si és la primera vegada). o connectar-se com usuari -si no és la primera vegada- (Usuari: correu electrònic facilitat a l'Institut Confuci).
4. Pagar les taxes.
5. Portar el justificant a la nostra oficina o enviar-lo per correu a instituto.confucio@uv.es.

Per a veure un recorregut del procediment de matrícula amb imatges, per favor faça clic ací.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies