Logo de la Universitat de València Logo Institut Confuci Logo del portal

Procediment per a matricular-se en l'Examen oficial de xinés HSK/YCT 2020:

EN LES PRÒXIMES SETMANES VOS INFORMAREM SOBRE LES DATES DE MATRÍCULA I CELEBRACIÓ DELS EXÀMENS OFICIALS DE XINÉS HSK, HSKK I YCT 2020.

Ací poden consultar el tutorial en PDF  per a inscriure's.

 

Per a realitzar la correcta matrícula per a l'examen oficial de xinés HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi) –versió escrita-, HSKK (oral), i YCT (Young Chinese Test) –fins a 16 anys-, cal realitzar els següents passos:

1) Registrar-se en la pàgina web d'Hanban  www.chinesetest.cn, triar el centre examinador (en aquest cas el de l’Institut Confuci de la Universitat de València, codi 630), la data (pendent de confirmació) i el nivell de l'examen. Emplenar tota la informació personal i acceptar quan s'haja comprovat que totes les dades són correctes.

Si ja s'ha registrat amb anterioritat, entrar com a usuari ja existent.

2) Registrar-se en la pàgina web de l’Institut Confuci de la Universitat de València   (www.instituto-confucio.com), triar el nivell de l'examen, emplenar les dades i continuar amb la forma de pagament (targeta o rebut bancari). Si tria la segona opció, imprimir el rebut i abonar la quantitat en l'entitat financera (Bankia, Sabadell i Santander). En ambdos casos, enviar el justificant de pagament a instituto.confucio@uv.es . 

Si ja s'ha registrat amb anterioritat, entrar com a usuari ja existent.

3) Després de completar la matrícula en ambdues plataformes i haver pagat el corresponent rebut, el examinand ha de rebre dos correus de confirmació. Si no li arriben aquests correus, haurà de comprovar en totes dues plataformes que estiga inscrit correctament.

Perquè la matrícula siga vàlida és necessari inscriure's en les dues plataformes i realitzar el pagament dins del periode indicat de matrícula; en cas contrari la matrícula no estarà completa i no podrà realitzar-se l'examen.

* Es recomana utilitzar el navegador Google Crome o Internet Explorer

 

Descripció de la matrícula pas a pas:

 

I-TASQUES A REALITZAR EN LA WEB D'HANBAN:

1. Connectar-se a la web.

2. Seleccionar la modalitat d'examen.

3. Donar-se d'alta com a usuari (si és la primera vegada).

4. Entrar (amb l'usuari i contrasenya) i matricular-se en l'examen corresponent.

5. Rebrà un correu de noreply@chinesetest.cn en el qual es confirma la seua inscripció i li indica que ha de realitzar el pagament a través de l'Institut Confuci de la Universitat de València.

IMPORTANT: aquest és un correu automàtic. Els horaris i aules reals d'examen s'indicaran per correu electrònic la setmana abans de l'examen.

 

II-TASQUES A REALITZAR EN LA WEB DEL CONFUCI (www.instituto-confucio.com)

1. Connectar-se a la web.

2. Triar el curs, entrar en la fitxa i prémer el botó de “inscripció".

3. Donar-se d'alta com a nou  usuari (si és la primera vegada). o connectar-se com a usuari registrat -si no és la primera vegada- (Usuari: correu electrònic facilitat en l'Institut Confuci).

4. Pagar les taxes.

5. Enviar justifiquent'a  instituto.confucio@uv.es.

 

Per a veure un recorregut del procediment de matrícula amb imatges, per favor faça clic ací.