Logo de la Universitat de València Logo Institut Confuci Logo del portal

L'Institut Confuci de la Universitat de València compta amb cursos de xinés per a adults i, també, per a adolescents i xiquets. El seu objectiu principal és la difusió de la llengua i la cultura xineses, a més, els seus cursos estan dirigits, no només al món universitari sinó també a persones de totes les edats i àmbits, inclòs l’empresarial. Per tant, no és necessari pertànyer a la comunitat universitària per inscriure’s o participar en les diverses activitats que realitzem. Altrament, l’Institut Confuci disposa de material especialitzat i d’un professorat natiu amb una gran experiència i formació per a l’ensenyament del xinés com a llengua estrangera.

L’Institut Confuci de la Universitat de València acull “Cursos de Llengua Xinesa” de diferents nivells, “Cursos de xinés per a xiquets”, “Cursos de Lectura” per als nivells més alts, “Cursos de xinés conversacional”, “Cursos de preparació per a l’examen oficial HSK” i, també, “Cursos de Metodologia d’Ensenyament del Xinés”.

Entre els “Cursos de Llengua Xina” distingim quatre categories: Anuals (80 hores lectives per als adults, 50 hores lectives per a xiquets), Quadrimestrals (40 hores lectives), Intensius d’estiu (40 hores) i Cursos per a xiquets (a partir dels 6 anys i fins als 15).

Els cursos es divideixen en quatre subcategories: Bàsic, Intermedi, Avançat i Superior. Cada categoria consta de quatre nivells. Cada nivell equival a 40 hores lectives. Els cursos anuals abasten dos nivells, per la qual cosa el total són 80 hores lectives. Els cursos per a xiquets són sempre anuals, per tant, sempre són de 50 hores lectives.

Els cursos poden ser Intensius (3 hores de durada, un dia a la setmana) o Regulars (1 hora i mitja, dos dies a la setmana). Per últim, els cursos dels xiquets són un dia a la setmana d’una hora i un quart.