Logo de la Universitat de València Logo Institut Confuci Logo del portal

01/02/2016 

Espectacle Ombres de la Xina

Amb motiu de l'Any Nou Xinés, l'Institut Confucio de la Universitat de València us convida a gaudir d'un taller i espectacle d'ombres chinescas on vosaltres sereu els protagonistes. La llum, el color i l'ombra juguen un paper clau en la representació d'aquest mil·lenari art provinent de Xina. Us esperem en el Tall Inglés (C/Colón,nº 27. Sala Àmbit Cultural, 6ª Planta)).

 

sombras_china

14/11/2016

Danses folklòriques xineses

Dilluns que ve 14 de novembre a les 19 h., està prevista l'actuació del grup de dansa i artistes de la Nanjing Tech University. Una oportunitat única per a veure aquesta actuació que recorrerà els diferents Instituts Confucio d'Espanya.
Des de la seua fundació en 2014 han estat participant activament en festivals teatrals diversificades i concerts especials a Xina.
Us esperem a tots el dilluns en l'Auditori Torrent (C/ Vicente Pallardo, 25 46901 Torrent).

 

Danses folklóriques xineses

 

29/11/2016

Obra de Teatre "Zheng He, quan van arribar els vaixells de drac"

Amb motiu del novè Aniversari el dimarts, 29 de novembre, presentem l'obra de teatre "Zheng He, quan van arribar els vaixells de drac" aquesta vesprada a les 19: 00 h. en el Teatre Talia (c/ Cavallers, 31. València). Entrada gratuïta.

Espectacle de marionetes i d'ombres basat en la història èpica de l'explorador xinés Zheng He, que explica la llegenda que va descobrir Amèrica 100 anys abans que Colón, amb els seus més de 300 vaixells de drac, i que a més van navegar via Indonèsia, Índia, la costa oriental africana. És curiós que a Xina tots coneixen les aventures de Zheng He i es desconeixen enterament en occident. L'espectacle combina imatges i marionetes per a oferir un contrast i donar l'oportunitat de seguir un recorregut per diferents llocs de la terra, a través dels mars i oceans on Zheng He i la seua flota van arribar. La companyia teatral ha arreplegat diversos premis en el Festival de Shangai i el premi principal a la categoria "Innovació Artística" per aquest espectacle teatral, t'ho vas a perdre?, t'esperem!

 

Cartell de l'obra de teatre