Logo de la Universitat de València Logo Institut Confuci Logo del portal

L'Institut Confuci de la Universitat de València i l'Ajuntament de València presenten l'exposició "Cartografia dels camins. Dunhuang i el romànic en la Península Ibèrica" el divendres 24 de febrer a les 13 h. L'art romànic espanyol i l'art budista xinés es fusionen en aquesta interessant exposició des del 24 de febrer fins al 23 d'abril en el Museu d'Història de València.
Inauguració de l'exposición "Dracs" dijous que ve 16 de juny a les 21:00 h. Amb un estil gràfic inconfusible que utilitza la seua iconografia paisatgística, geomètrica i urbana, Cento Yuste reinterpreta quatre caps de drac, símbol omnipresent a la cultura xinesa.
Realitzada amb motiu del Nou Any xinés per l'Institut Confuci de la Universitat de València. Es presenta aquesta exposició d'Assad Kassab, el 5 de febrer a les 20 h., compta a més amb 4 de les 444 serigrafies numerades a mà per l'artista Kun Xiu.
Dins de les activitats programades per l'Any Nou Xinés, el dijous 4 de febrer a les 20 h. us presentem l'exposició dels artistes Susana Palés i Luis Armand Villalba, on ens presenten 12 fabuloses il·lustracions inspirades en els habitatges tradicionals xinesos.
El miércoles, 25 de noviembre, a las 19:30 h. después de la Ceremonia del Té, no os perdáis en la Galeria del Tossal (Plaza del Tosssal) la inauguración de la exposición fotográfica de Kun Xiu: "Escenario prestado".
Exposició cal·ligrafia xinesa impartida per Adan Liu en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Avda. Blasco Ibáñez 32, 1er pis.
Amb motiu del setè aniversari de l'Institut Confuci en la Universitat de València, el dia 28 de novembre s'inaugura l'exposició "Hua Jian. Cal·ligrafies de Adan Liu i Qing He" a les 20:30 en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.
Amb motiu del sisè aniversari de l'Institut Confucio en la Universitat de València, el divendres 29 de novembre de 2013, s'inaugura l'exposició "Iconos del Destino", dels artistes Judas Arrieta i Luis Baylón, on arrepleguen les visions que tenen de la cultura xinesa a través de la pintura, el dibuix i la fotografia.
Cai Yinlong és un artista consagrat amb obres excepcionals de gran impacte i profunditat visual. És President de l'Associació de la Investigació sobre la pintura Pocai. Va ser alumne del gran mestre i pintor xinès Zhang Ding, l'artista més reconegut de la pintura Jiaomo i el primer amic xinès de Picasso. Té publicat diversos llibres sobre pintura xinesa.
Inauguració de l'exposició el dijous 30 de maig a les 20h. sobre les dues col·leccions "Dongbei" de la dissenyadora Susa Plaza, inspirat en l'estampació floral típic de Xina i "Armonía" amb esbossos d'alta costura de La Bohème.
Amb motiu del cinquè aniversari de l'Institut Confuciio en la Universitat de València, el dimarts 27 de novembre del 2012, s'inaugura l'exposició "Maleonn des de Shanghái"
L'artista Nong Ru Cheng Lee exposarà el dijous 26 d'abril de 2012 a les 19:30 h. la seva obra titulada "Aquellos años floridos"