University of Valencia logo Logo Confucious Institute Logo del portal

Gestió multicultural a Xina

El dijous 23 de juny a les 18 h., està prevista la conferència a càrrec de Berrbizne Urzelai sobre "Gestió multicultural a Xina". Actualment viure en una societat global on l'encreuament de fronteres és part de la rutina, fa que les empreses operen en els mercats internacionals, les persones viatgen o siguen expatriades per a treballar en altres mercats, o fins i tot augmenten els centres educatius plurilingües i multiculturals en el nostre propi entorn.

És per açò que sorgeix la necessitat de conrear la nostra intel·ligència cultural i conèixer les variables culturals dels països on anem a incursionar o amb els quals anem a interactuar. L'objectiu de la sessió és introduir els elements i dimensions que conformen les cultures i indagar en les característiques de la cultura Xinesa en particular.”

Date: 23 de june de 2016.

Place Facultat de Filologia (Aula 103).

Organized by Institut Confuci de la Universitat de València.

Images:
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy