University of Valencia logo Logo Confucious Institute Logo del portal

L'equilibri del cos, la respiració i la ment en el taichí i el qigong. Principis de la pràctica i resultats científics

Aquest dijous, 21 d'abril a les 19: 30 h., realitzarem una conferència sobre l'equilibri del cos, la respiració i la ment en el tai-txi (tàijí) i el chikung (qìgōng) pel Dr. Wang Xiaojun de la Universitat d'Educació Física de Pequín i Diplomat en Medicina xinesa.

La salut i la longevitat des del paradigma tradicional xinès implica l'exercici del cos, la respiració i la ment, que promouen el lliure flux del qi (energia vital) i el desenvolupament espiritual. Alguns coneixements teòrics de la conferència seran il·lustrats amb la demostració d'exercicis i la realització de alguns senzills exercicis per a poder experimentar les seues virtuts: principis generadors de salut en el taiji i qigong, així com beneficis demostrats sobre alguns sistemes fisiològics i algunes malalties, beneficis psicològics i els efectes anti envelliment, a més de resultats estudi-científics dirigits pel Dr. Wang Xiaojun en l'Hospital Universitari Nº 3 de Pequín.

El Dr. Wang Xiaojun és Doctor per la Universitat d'Educació Física de Pequín on treballa en el Departament de Yangsheng (exercicis tradicionals per a la salut). Diplomat en Medicina Xinesa especialista en Tuina-anmo (massatge). Participa i dirigeix diversos programes de recerca. Residix a Pequín i imparteix cursos i conferències a EUA, Canadà, Austràlia, Nova Zelanda, Japó, Alemanya, Itàlia, Bèlgica i Espanya. Escriptor i assessor de diverses organitzacions governamentals (entre els quals destaca la seu central de l'Institut Confuci) i privades. Director honorífic d'Escola Tantien de València. A més és un apassionat dels ensenyaments tradicionals xinesos, format amb mestres en el gongfu (kungfu), tai-txi , qigong, meditació, etc., destaca el Dr. Li Yongchang i el mestre Tian Qiutian (3ª generació de l'estil Chen de tai-txi de Pequín). Wang Xiaojun (4ª) i Félix Castellanos (5ª).

Date: 21 de april de 2016.

Place Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Salón de Actos.

Organized by Institut Confuci de la Universitat de València.

Images:
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy