University of Valencia logo Logo del portal

  • Door of temple

Una aproximació a l'estudi comparatiu sobre Mousikē, i un espectre més ampli la socialització (Paideia), que és la base de la cultura grega Antiga i és també el pilar de l'educació en la cultura xinesa.
Les conclusions es basaran en fonts literàries (Shi Jing, la Iliada i l'Odissea d'Homer) per a extraure les diferències culturals entre les dues tradicions. Encara que l'anàlisi històrica de textos poètics és, moltes vegades, problemàtic, és evident que els textos reflecteixen la cultura, l'educació i les pràctiques antigues, però que serà compensada amb l'evidència de restes arqueològiques, inscripcions, i el testimoniatge d'historiadors moderns i antics.

A més, després de la conferència realitzarem a les 19:00 h. en el primer pis, el taller cultural: "El mur dels 9 dracs" pel prof. Adan Liu. El mur és una recreació per a commemorar els 9 anys de l'Institut Confuci. Es tracta de pintar i acolorir dracs i adaptar-los al mur de grans dimensions, que s'instal·larà en el primer pis de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. A les 19:30 h., inauguració de l'exposició de cal·ligrafia xinesa amb obres realitzades pels alumnes de l'Institut Confucio i a les 20:00 h. una degustació de delícies xineses. No et perdes els menjars i begudes típiques preparades per a commemorar el 9º aniversari.

Date: 28 de november de 2016.

Place Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Saló de Graus.

Organized by Institut Confuci de la Universitat de València.

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy