UVCulturaUV Logo del portal

ITINERARIS D'UNA COL·LECCIÓ: OBRES ESCOLLIDES DE LA COL·LECCIÓ FUNDACIÓ COCA-COLA

 

 

 

 

 

 

Les obres de la Col•lecció Fundació Coca-Cola seleccionades per a aquesta exposició responen a diverses disciplines, des de la pintura fins al vídeo, passant per la fotografia, l'escultura, la instal•lació i el dibuix.
 
 
 
José Manuel Ballester, Ah! Mío cor, 2008,
Vídeo, color i so estèreo, 10 minuts  © Fundación Coca - Cola
 

 

 

Tots els artistes presents en la mostra són essencials a l'hora de traçar el mapa de la creació contemporània de les arts visuals a Espanya i Portugal. La seua trajectòria i aportació a l'art contemporani han resultat de vital importància per al desenvolupament de noves tendències i formes d'expressió i així ho ha valorat la Fundació, que ha integrat les obres d'aquests creadors en el seus fons. La Col•lecció reuneix una enorme pluralitat d'artistes de diverses tendències, edats, estils i objectius que s'expressen a través de tècniques, mitjans i suports tecnològics molt diferents, que ens ofereixen multitud de plantejaments i sensibilitats com a conseqüència del caràcter plural i complex de les nostres societats.
 
 
 
 
 
Manolo Bautista, Meeting Point II, 2008,
Fotografia color, Revelat cromogènic  © Fundación Coca - Cola
 
 
 

Els artistes qüestionen i reflecteixen els temps que els ha tocat viure i aborden la realitat sociocultural dominant, així com també els seus mons personals i els seus microcosmos.
 
 
 
 
 
Victoria Civera, Cataplaf, 2006,Oli sobre llenç, © Fundación Coca - Cola