Logo UVLogo USDoctorat en Psicologia dels Recursos Humans Logo del portal

Defensada amb èxit la tesi doctoral: “Treball col·laboratiu en entorns virtuals: disseny i avaluació d'una intervenció per a la millora de l'eficàcia i el benestar”

  • 4 d’octubre de 2022
Membres del tribunal

El passat 18 de juliol de 2022 Baltasar González-Anta, doctorant del programa en Psicologia dels RH va presentar i va defensar la tesi doctoral titulada "Treball col·laboratiu en entorns virtuals: disseny i avaluació d'una intervenció per a la millora de l'eficàcia i el benestar". La tesi va tindre lloc a la sala de juntes de la Facultat de Psicologia i Logopèdia i després de diferents preguntes, comentaris i deliberació del tribunal, la tesi va rebre la qualificació d'Excel·lent "Cum laude".

La tesi va ser dirigida per les Professores Virginia Orengo i Ana Zornoza (IDOCAL-Universitat de València). Aquesta tesi va investigar el benestar i l'eficàcia en entorns virtuals de col·laboració (equips virtuals i comunitats virtuals). A més, es va posar a prova l'eficàcia d'una intervenció en gestió emocional de l'equip per a la millora del funcionament i els resultats d'equips virtuals.

El tribunal que va avaluar la tesi va estar format pel Professor José María Peiró (Universitat de València), el Professor Francisco Medina (Universitat de Sevilla) i la Professora Isabel Dimas (Universidade de Coïmbra, Portugal).