Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

José Cándido Carbajo Comisión Europea

5 de de desembre de 2018

Pertany a la promoció 1975-80. Van ser anys difícils a causa de la transició política a Espanya i la falta de recursos en la Universitat; però anys importants de formació per a tots els que passem per les aules. En aqueix ambient plagat de reptes, record i estima els consells, el suport, i l'esperit intel·lectual i crític que em van transmetre professors com Javier Escribá, Ángel Ortí i Javier Andrés. També recorde l'amistat que vaig forjar amb companys d'estudis i treball com el professor Manuel Sánchez (a. c. s.).

La Facultat ha evolucionat molt des dels seus inicis, en gran part reflectisc dels profunds canvis a Espanya i la Comunitat Valenciana. No obstant això, la seua missió fonamental roman: la transmissió i generació de coneixement i tècniques d'anàlisi econòmica, a través de l'ensenyament acadèmic i a la investigació; tot això amb l'objectiu de millorar la societat en la qual vivim. Ha sigut i continua sent una missió excepcional.

Moltes felicitats a tots els que han contribuït al fet que la Facultat que hui coneixem continue complint la seua missió, i els millors desitjos d'èxit i benestar per als pròxims 50 anys!