University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat d'Economia

José Cándido Carbajo Comisión Europea

5 december 2018

Pertany a la promoció 1975-80. Van ser anys difícils a causa de la transició política a Espanya i la falta de recursos en la Universitat; però anys importants de formació per a tots els que passem per les aules. En aqueix ambient plagat de reptes, record i estima els consells, el suport, i l'esperit intel·lectual i crític que em van transmetre professors com Javier Escribá, Ángel Ortí i Javier Andrés. També recorde l'amistat que vaig forjar amb companys d'estudis i treball com el professor Manuel Sánchez (a. c. s.).

La Facultat ha evolucionat molt des dels seus inicis, en gran part reflectisc dels profunds canvis a Espanya i la Comunitat Valenciana. No obstant això, la seua missió fonamental roman: la transmissió i generació de coneixement i tècniques d'anàlisi econòmica, a través de l'ensenyament acadèmic i a la investigació; tot això amb l'objectiu de millorar la societat en la qual vivim. Ha sigut i continua sent una missió excepcional.

Moltes felicitats a tots els que han contribuït al fet que la Facultat que hui coneixem continue complint la seua missió, i els millors desitjos d'èxit i benestar per als pròxims 50 anys!

Convert to PDF (new window)
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy