Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiantes de Postgrado

GUIA DELS ESTUDIS DE DOCTORAT A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

- Doctorands/des de nou ingrés.

La Universitat de València publicarà a través de la pàgina web de l'Escola de Doctorat el resultat de la preinscripció conforme al Calendari administratiu establit.

Els estudiants admesos en un Programa de Doctorat, podran efectuar l'automatrícula a través d'Internet, del 31 d'octubre al 6 de novembre de 2019.

Accediran a la pàgina web Portal Serveis Estudiant per a realitzar la seua matrícula. Prèviament rebran una notificació en el correu electrònic proporcionat en la preinscripció.

- Segona i posteriors matrícules.

La renovació de la matrícula dels estudiants de doctorat de segon any i següents es realitzarà d'ofici per l'Escola de Doctorat durant la primera setmana d'octubre.

Des de l'Escola de Doctorat es remetrà un correu electrònic al compte de la UV de l'estudiant (usuari@alumni.uv.es) durant els mesos de juny-juliol per informar-li i per tal que, en el seu cas, actualitze les seues dades personals, de pagament, o qualsevol altra que resulte procedent.

OPCIONS DE PAGAMENT:

1.- Targeta bancària

2.- Domiciliació en compte bancari espanyol: en aquest cas, caldrà emplenar l'ordre de domiciliació.

3.- Transferència bancària: en el cas que no es dispose de les les anteriors opcions, existeix la possibilitat de realitzar una transferència bancària a la Universitat de València. Per fer-ho, serà necessari escriure un correu electrònic a doctorado@uv.es per sol·licitar les dades del compte bancari de la Universitat. Una volta realitzada la transferència, caldrà enviar una còpia del resguard a doctorado@uv.es.

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies