Convocatòria de pràctiques extracurriculars remunerades en el Registre Mercantil a l'estiu

El Registre Mercantil de València ofereix 25 pràctiques extracurriculars per a estudiants de la Facultat d´Economia. La presentació de sol·licituds romandrà oberta fins al dia 30 de juny.

Els aspirants, matriculats en l'actual curs acadèmic, han de tenir superat el 50% dels crèdits de la seua titulació (a 3 de juliol de 2017) i no haver realitzat amb anterioritat pràctiques externes en aquesta mateixa entitat. Les 25 vacants destinades a la Facultat d´Economia es distribueixen depenent de la formació de l'alumnat, destinant 15 places a l'alumnat d’ADE, Economia i Finances i Comptabilitat i 10 per als qui estiguen cursant el doble grau en ADE-Dret. La realització de les pràctiques tindrà lloc del 31 de juliol al 13 de setembre.

Aquestes pràctiques estan remunerades amb una dotació de 550 euros. Els objectius formatius d'aquesta pràctica consisteixen a conèixer i aprofundir els fonaments del sistema registral espanyol i en l'impost de societats, practicar les tècniques d'anàlisis i valoració de comptes anuals i adquirir les competències necessàries per a portar el Dipòsit de Comptes Anuals del Registre Mercantil.

La presentació de sol·licituds romandrà oberta fins al dia 30 de juny de 2017. La relació de les persones seleccionades per a realitzar el curs de formació serà publicada durant la primera quinzena de juliol en la pàgina web de ADEIT.

Data d'actualització: 23 de juny de 2017.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies