Convocatòria de pràctiques extracurriculars remunerades en el Registre Mercantil a l'estiu

El Registre Mercantil de València ofereix 25 pràctiques extracurriculars per a estudiants de la Facultat d´Economia. La presentació de sol·licituds romandrà oberta fins al dia 30 de juny.

Els aspirants, matriculats en l'actual curs acadèmic, han de tenir superat el 50% dels crèdits de la seua titulació (a 3 de juliol de 2017) i no haver realitzat amb anterioritat pràctiques externes en aquesta mateixa entitat. Les 25 vacants destinades a la Facultat d´Economia es distribueixen depenent de la formació de l'alumnat, destinant 15 places a l'alumnat d’ADE, Economia i Finances i Comptabilitat i 10 per als qui estiguen cursant el doble grau en ADE-Dret. La realització de les pràctiques tindrà lloc del 31 de juliol al 13 de setembre.

Aquestes pràctiques estan remunerades amb una dotació de 550 euros. Els objectius formatius d'aquesta pràctica consisteixen a conèixer i aprofundir els fonaments del sistema registral espanyol i en l'impost de societats, practicar les tècniques d'anàlisis i valoració de comptes anuals i adquirir les competències necessàries per a portar el Dipòsit de Comptes Anuals del Registre Mercantil.

La presentació de sol·licituds romandrà oberta fins al dia 30 de juny de 2017. La relació de les persones seleccionades per a realitzar el curs de formació serà publicada durant la primera quinzena de juliol en la pàgina web de ADEIT.

Last update: June 23rd, 2017.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy