University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

  • Emprendimientoi

Espais coworking

A través de la col·laboració amb UVemprén, l'àrea de suport i formació a emprenedors de la Universitat de València, pots tindre accés a espai físic o virtual:

Espai físic

Al Campus de Tarongers hi ha dos espais de cotreball, moblats, d'ús compartit i amb connexió a internet:

  1. El primer es troba a l'Aulari Sud (avinguda dels Tarongers, s/n, València), preparat per a l'ús simultani de dos equips emprenedors.
  2. El segon està en l'edifici dels Instituts d'Investigació (carrer de Serpis, 29), preparat per a l'ús simultani de tres equips emprenedors. Aquest últim espai està dotat a més d'un projector.

Aquests espais s'han concebut com a àrees de treball amb un ambient pràctic i procliu a crear relacions professionals, contingut i intercanviar. Els equips seleccionats també podran accedir, mitjançant reserva, a espais de reunions i de formació.

Espai virtual

Per als projectes i les empreses que no necessiten ocupar un espai físic, l'espai virtual els ofereix la possibilitat de donar-se a conéixer i de reservar espais físics per a celebrar reunions. De la mateixa manera, tindran accés a una adreça postal i un caseller per a poder recollir el correu.