Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Estudiants de més de set països inicien el màster IMBA

  • 19 de setembre de 2016
Image de la noticia

La Facultat d'Economia acull la conferència d'inauguració de l'International Master in Business Administration. Aquesta conferència, titulada "Communication skills in international business", serà pronunciada per Alejandro Utrilla, Màster IESE i manager en Lilly.

L'acte, presidit pel Degà de la Facultat d'Economia, José Manuel Pastor, és el preàmbul als seminaris d'acolliment dels estudiants internacionals d'aquest Màster, que es troba en la seua XIII edició.

En aquesta edició el màster compta amb estudiants de diversos entorns culturals com Alemanya, Canadà, Espanya, Anglaterra, Jordània, Romania o Vietnam. El màster IMBA de la Universitat de València promou el coneixement internacional en l'àmbit de la gestió empresarial. El màster s'integra en la línia d'internacionalització suggerida per la Conferència de Rectors en el seu estudi 'Comparació Internacional del Sistema Universitari Español', impulsat per la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (Crue).

Aquest doble master en gestió de negocis internacionals s'imparteix conjuntament amb les següents institucions educatives d'Alemanya (Bremen University of Applied Sciences), Estats Units (University of North Carolina-Wilmington), França (Novancia Business School), Malàisia (Universiti Tun Abdul Razak), Regne Unit (University of Hertfordshire), i Rússia (Institute of Business Studies).

Més informació en www.ibsa-master.com i http://www.uv.es/imba