Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La Facultat d’Economia acollirà al Prof. Simon P. Anderson, de la Universitat de Virgínia (EUA)

  • 12 de juny de 2017
Image de la noticia

El professor, Simon P. Anderson, investigador en Economia Industrial, ha sigut convidat per VLC/CAMPUS, International Campus of Excellence.

La Facultat d’Economia i l'Estructura d’Investigació en Comportament Econòmic i Social (ERICES), acolliran des del 10 de Juny fins al 10 d'Agost de 2017 al Professor Simon P. Anderson com a investigador convidat en el marc del programa “Atracció de Talent” del VLC/CAMPUS València, International Campus of Excellence.

El professor de la Universidad de Virginia (EEUU), investigador en Economia Industrial, intercanviarà impressions i coneixements amb estudiants de doctorat i investigadors/es sobre les diverses línies de recerca en Economia en les quals ha treballat.

Organitzats per les professores Amparo Urbano i Irene Comeig, se celebraran diferents trobades i workshops que acolliran a investigadores i investigadors tant de la Universitat de València com d'altres universitats europees.

Per favor, contacta amb la Professora Comeig (irene.comeig@uv.es) si vols concertar trobades/workshops amb Simon P.Anderson.