Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La Facultat d’Economia al TABSA meeting

  • 15 de novembre de 2014
paisaje

La visita a Bremen ha servit també per avançar les negociacions sobre els projectes de doble titulació internacional amb els nous socis de TABSA als Estats Units.

La Facultat d’Economia és un dels membres fundadors de TABSA (Transatlantic Business School Alliance), integrada per Hochshule Bremen (Alemanya), Kedge Business School (França), University of Hertfordshire (Regne Unit), University of North Carolina at Wilmington, University of North Florida, Weber State University i Hofstra University (Estats Units).

El vicedegà de relacions internacionals, Fidel León, i la coordinadora de dobles titulacions internacionals del grau en International Business, Cristina Villar han assistit a les reunions de TABSA que han tingut lloc a Bremen el 20 i 21 de novembre. L’agenda d’aquestes reunions ha inclòs discussions sobre el desenvolupament de projectes educatius basats en competències, valoració de la cooperació entre els membres de la xarxa, la realització de Summer School conjuntes, etc.

La visita a Bremen ha servit també per avançar les negociacions sobre els projectes de doble titulació internacional amb els nous socis de TABSA als Estats Units amb els que la Universitat ja té signats els respectius convenis marc: University of North Florida, Weber State University i Hofstra University.

Els representants de la Facultat han aprofitat la visita per reunir-se amb el grup d’estudiants de València que estan realitzant actualment les seues estades de doble titulació a Bremen i fet una presentació de la Universitat i els programes de la Facultat per als estudiants de Bremen candidats a fer dobles titulacions internacionals.

Imatges: