Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

José E. Vila, especialista en anàlisi microeconòmica, obri dimecres el cicle de conferències 'Premis Nobel 2017' a l'Espai Ciència

  • 7 de gener de 2018

L’Espai Ciència acull el cicle de conferències ‘Premis Nobel 2017’, amb la participació d’especialistes en Economia, Física, Química, Medicina i Literatura, durant aquest mes de gener, per a analitzar les contribucions a la ciència de les persones distingides amb aquests prestigiosos guardons el 2017. Les ponències són totes a les 19 hores, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, i es realitzaran els dies 10, 17, 24, 30 i 31.

José E. Vila, especialista en anàlisi microeconòmica, teoria de jocs i de 
dissenys de contractes en organitzacions complexes, entre d'altres, i professor del Departament d'Anàlisi Econòmica de la Universitat de València, pronunciarà la conferència Una empenta per a millorar les nostres decisions dimecres dia 10 de gener a partir de les 19 hores.

Vila, explicarà l'aportació de Richard H. Thaler, de la Universitat de Chicago i distingit amb el Nobel d'Economia el passat any, per les seues contribucions a l'economia del comportament. L'economia del comportament estudia com els factors socials, psicològics o cognitius afecten a les decisions de les persones en matèria d'economia. La recerca de Thaler ha demostrat que aquestes decisions no sempre s'ajusten a criteris racionals, sinó que depenen d'altres vessants que desvien les persones del comportament econòmic racional. 

L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Unitat de Cultura  Científica de la Universitat de València, amb el suport del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).

Imatges: