Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Obert el termini d'elecció de departament TFG si fas Pràctiques en 1r semestre

  • 7 de juliol de 2018

Si has sol·licitat pràctiques en el 1r semestre, des del dia 11 de juliol fins al 18 de juliol de 2018 (tots dos inclusivament) podreu accedir en línia a l'aplicació per a l'elecció del departament on voleu realitzar el TFG.

Podeu accedir des de la pàgina de TFG o des del següent enllaç: https://ssl6.ovh.net/~economia/fingrado/

En la pàgina d'inscripció heu d'ordenar tots els departaments que tenen places en el vostre grau segons les vostres preferències. En cada departament, podeu marcar les àrees temàtiques en les quals us agradaria desenvolupar el vostre projecte de TFG.

Després d'emplenar les dades personals (entre els quals heu d'indicar el vostre nombre identificatiu NPA que consta de set dígits: dues lletres en majúscula i cinc nombres) i indicar el grau al qual pertanyeu, heu d'arrossegar amb el ratolí els departaments en l'ordre que desitgeu. Així mateix, en l'opció de triar, seleccioneu les àrees temàtiques que preferiu de cada departament.

L'aplicació us assignarà el departament, per rigorós ordre de nota mitjana de l'expedient i segons les places disponibles en cada departament.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies