Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Projecte de cooperació "Buen Comienzo - Motiva"

  • 10 d'abril de 2018

A través del projecte de cooperació "Buen Comienzo - Motiva", dirigit pel professor Vicente Ramón Torcal de la Facultat d'Economia, la Universitat de València va col·laborar en la creació de quatre jardins d'infància en zones vulnerables de la ciutat de Medellín i des de 2015 va passar a formar part de la "Red Interuniversitaria Buen Comienzo", amb representants de la Facultat d'Economia i de la Facultat de Magisteri.

La xarxa integra institucions d'educació superior amb l'objectiu de col·laborar i assessorar les finalitats educatives i socials del projecte.

En aquest marc, el dijous 19 d'abril a les 11 h en l'aula PB.05 de la Facultat de Magisteri tindrà lloc la conferència "Educación Infantil en la ciudad de Medellín: un acercamiento desde el Programa Buen Comienzo", que impartirà la professora Dra. Julia Victoria Escobar Londoño, de la Corporació Universitària Lasallista (Medellín, Colòmbia).

La professora Julia Victoria Escobar Londoño ha sigut Secretària Tècnica de la ''Red Interuniversitaria Buen Comienzo" durant els últims quatre anys. La seua conferència analitzarà l'estat actual del projecte i cercarà fórmules per a ampliar la col·laboració de la Universitat de València.

Més informació: cartell i butlletí

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies