University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Our goal is that you achieve your dreams.

Our goal is that you achieve your dreams

Projecte de cooperació "Buen Comienzo - Motiva"

  • April 10th, 2018
Image de la noticia

A través del projecte de cooperació "Buen Comienzo - Motiva", dirigit pel professor Vicente Ramón Torcal de la Facultat d'Economia, la Universitat de València va col·laborar en la creació de quatre jardins d'infància en zones vulnerables de la ciutat de Medellín i des de 2015 va passar a formar part de la "Red Interuniversitaria Buen Comienzo", amb representants de la Facultat d'Economia i de la Facultat de Magisteri.

La xarxa integra institucions d'educació superior amb l'objectiu de col·laborar i assessorar les finalitats educatives i socials del projecte.

En aquest marc, el dijous 19 d'abril a les 11 h en l'aula PB.05 de la Facultat de Magisteri tindrà lloc la conferència "Educación Infantil en la ciudad de Medellín: un acercamiento desde el Programa Buen Comienzo", que impartirà la professora Dra. Julia Victoria Escobar Londoño, de la Corporació Universitària Lasallista (Medellín, Colòmbia).

La professora Julia Victoria Escobar Londoño ha sigut Secretària Tècnica de la ''Red Interuniversitaria Buen Comienzo" durant els últims quatre anys. La seua conferència analitzarà l'estat actual del projecte i cercarà fórmules per a ampliar la col·laboració de la Universitat de València.

Més informació: cartell i butlletí