Logo de la Universitat de València Logo del portal

.
Un estímul i reconeixement a l'esforç: Líders en dobles graus.

Un estímul i reconeixement a l'esforç: Líders en dobles graus

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

Una formació sense fronteres: Líders en mobilitat internacional.

Una formació sense fronteres: Líders en mobilitat internacional

Trobada anual de mentors i estudiants

  • 27 d’abril de 2018

El 27 de març es va dur a terme la trabada anual de mentors i estudiants del Màster en Gestió de Negocis Internacionals (iMBA) en la Facultat d'Economia, en la qual també van estar presents professors i membres del Club de Mentors de la Facultat.

Els estudiants de l'iMBA són joves que provenen de diferents parts del món i busquen una educació d'alta qualitat; tenen la intenció de millorar les seues habilitats lingüístiques, d'augmentar la seua sensibilitat pel que fa a la diversitat cultural i expandir la seua xarxa de contactes, especialment, per poder millorar el seu Currículum Vitae.

Amb el Club de Mentors, els estudiants tenen l'oportunitat de rebre suport d'un mentor en la seua carrera professional, un professional de prestigi amb una trajectòria reeixida en el camp de la gestió o l'esperit empresarial. Ser part del club proporciona als estudiants un alt impacte en el seu desenvolupament professional.

La trobada va començar amb la xarrada "Intel·ligència Artificial", impartida per Miguel Juan, Director de S2 Grup, companyia referent en l'àmbit nacional en matèria de Ciberseguretat i Ciberintel·ligència. Aquesta xarrada va donar pas al networking, on els estudiants van mantenir un contacte directe amb els mentors i els van mostrar el millor de si mateixos, doncs són els mentors els qui trien finalment a quins estudiants tutoritzaran.

Imatges:
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies