University of Valencia logo Logo del portal

Encouragment and effort recognition: best double degree offers.

Encouragment and effort recognition: best double degree offers

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Education without borders: Leaders in international mobility.

Education without borders: Leaders in international mobility

Trobada anual de mentors i estudiants

  • April 27th, 2018

El 27 de març es va dur a terme la trabada anual de mentors i estudiants del Màster en Gestió de Negocis Internacionals (iMBA) en la Facultat d'Economia, en la qual també van estar presents professors i membres del Club de Mentors de la Facultat.

Els estudiants de l'iMBA són joves que provenen de diferents parts del món i busquen una educació d'alta qualitat; tenen la intenció de millorar les seues habilitats lingüístiques, d'augmentar la seua sensibilitat pel que fa a la diversitat cultural i expandir la seua xarxa de contactes, especialment, per poder millorar el seu Currículum Vitae.

Amb el Club de Mentors, els estudiants tenen l'oportunitat de rebre suport d'un mentor en la seua carrera professional, un professional de prestigi amb una trajectòria reeixida en el camp de la gestió o l'esperit empresarial. Ser part del club proporciona als estudiants un alt impacte en el seu desenvolupament professional.

La trobada va començar amb la xarrada "Intel·ligència Artificial", impartida per Miguel Juan, Director de S2 Grup, companyia referent en l'àmbit nacional en matèria de Ciberseguretat i Ciberintel·ligència. Aquesta xarrada va donar pas al networking, on els estudiants van mantenir un contacte directe amb els mentors i els van mostrar el millor de si mateixos, doncs són els mentors els qui trien finalment a quins estudiants tutoritzaran.

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy