Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Sessions d'elecció de Pràctiques Curriculars en Empresa 2on Semestre

  • 2 de d’octubre de 2018
Sesiones de elección de prácticas

Aquells estudiants que us acolliu a l'oferta de la universitat (ADEIT) podeu consultar la data i hora de la sessió d'elecció de pràctiques de la vostra titulació en la secció de Pràctiques de la Facultat.

Així mateix, també podeu consultar les ofertes disponibles de segon semestre. Les ofertes estan en format Excel perquè pugueu gestionar l'elecció més fàcilment. Els programes formatius als quals fan referència les activitats podeu consultar-los en el següent enllaç .

Heu de llegir la nota aclaridora, que també està en la web, perquè vegeu les indicacions a l'hora de triar les places de pràctiques.

També podeu consultar les ofertes de PE curriculars en ADEIT, on la presentació és diferent però pot donar-vos més informació sobre l'oferta

A les sessions d'elecció heu de portar una llista ordenada amb tantes empreses com siga el vostre nombre d'ordenació (per exemple, el/l'estudiant número 27 ha de portar una llista ordenada amb 27 empreses i anar ratllant en el cas que els estudiants que els precedeixen en l'ordenació les vagen triant).

Els estudiants que no puguen acudir personalment hauran d'autoritzar a una altra persona (company, familiar, ...) que es presentarà proveïda de DNI. Els altres hauran d'acreditar-se de la mateixa manera.

Sessions d'elecció de pràctiques (2º Semestre). Aula 101 Aulari Sud:

  • Día 15/10/18    14:30 h     GADE
  • Día 16/10/18    14:15 h     GECO
  • Día 16/10/18    15:00 h     GIB  
  • Día 18/10/18    14:15 h     GTUR 
  • Día 18/10/18    15:00 h     GFIC
  • Día 25/10/18   14:00 h     TADE (Aula S207 -Aulari Sud- per a la sessió d'elecció de pràctiques per a TADE)

Más información

Llista d'enllaços:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies