Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

IEEE student branch UV participa en la IEEExtreme

  • 19 d’octubre de 2016

L’ Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València, mitjançant la seua associació amb la Student Branch de IEEE, participarà en la competició IEEExtreme que se celebrarà dissabte que ve 22 d'octubre. Comptarà amb 15 estudiants de diverses Enginyeries de la ETSE-UV distribuïts en un total de 4 equips, els qui hauran de resoldre una sèrie de problemes de programació formulats per IEEE, contra equips de la resta del món.

L'esdeveniment començarà el dissabte 22 d'Octubre a les 2h00 de la matinada i acabarà a les 2h00 de la matinada del diumenge i ens reunirem a la seu de la Student Branch de la Universitat de València en la ETSE-UV.

Es podrà consultar en viu la situació dels participants a les diverses xarxes socials de la Student Branch UV. Al mateix temps es poden veure els resums de les anteriors edicions al canal de Youtube.

La competició de la IEEEXtreme és un repte a nivell mundial en el qual diferents equips composts per estudiants, que al seu torn són membres de IEEE, recolzats per la seva Branca d'Estudiants i supervisats per un Sènior Member del IEEE; competeixen durant 24 hores per aconseguir resoldre el major nombre de problemes de programació i així obtenir la màxima puntuació en aquesta competició.

Per a més informació es pot consultar la web oficial de la IEEExtreme.