Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

L'empresa ADM-BIOPOLIS concedeix els premis als millors TFM del Màster en Bioinformàtica

  • 2 de desembre de 2021
L'empresa ADM-BIOPOLIS concedeix els premis alsmillors TFM del Màster en Bioinformàtica.

VALÈNCIA, 30/11/2021- L'empresa ADM-BIOPOLIS, una de les empresa de referència a nivell internacional en seqüenciació, desenvolupament i comercialització de ceps microbians i metabòlits per al sector agroalimentari, químic i farmacèutic, va concedir el passat 26 de novembre de 2021 els premis als millors TFM del Màster en Bioinformàtica 2019-2020 i 2020-2021 de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV).

La guanyadora de l'edició 2019-20 va ser l'alumna Andrea Sànchez Serrano, pel seu treball titulat “ANÀLISI DE GENOMES COMPLETS DE SALMONELLA SPP OBTINGUTS PER SEQÜENCIACIÓ MASSIVA”, tutoritzat pel Catedràtic de Genètica de la UV Fernando González Candelas, que també és investigador en el FISABIO, en el CIBERESP i a més pertany a l'Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio) del CSIC-UV.

El guanyador de l'edició 2020-21 va ser l'alumne David Navarro Paya, amb el treball titulat "EXPLORING SECONDARY METABOLISM IN GRAPEVINE THROUGH GENE CO-EXPRESSION NETWORKS", tutoritzat pel professor del departament de Genètica José Tomás Matus Picero. Que també pertany a l'Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio) del CSIC-UV.

Va entregar tots dos premis Juan Francisco Martínez Blach, cap de projecte del laboratori de Genòmica de ADM-BIOPOLIS.

Imatges: