Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Roberto Andreeas Uzum, graduat en Enginyeria Telemàtica, rep un dels “Premis Enginy dels Telecomunicacions”

  • 29 d’octubre de 2021
Roberto Andreeas Uzum, graduat en Enginyeria Telemàtica, rep un dels “Premis Enginy dels Telecomunicacions”

VALÈNCIA, 3/11/2021- Roberto Andreeas Uzum, recentment egressat del Grau en Enginyeria Telemàtica per l’ETSE-UV, ha sigut premiat amb un dels “Premis Enginy dels Telecomunicacions- COGITCV/AGITCV 2021” pel seu TFG.

El títol del TFG de Andreeas és “Reconstrucció de l'entorn ràdio mitjançant aprenentatge automàtic per a comunicacions vehiculares”. El graduat ha realitzat el seu TFG sota la supervisió de la seua tutora Sandra Roger Varea.

El Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana (COGITCV) és l'encarregat de concedir aquests premis entre els recents titulats i titulades. Un altre dels objectius d'aquesta edició és promocionar la creativitat, la innovació, la sostenibilitat, la tecnologia i la comercialització com a elements imprescindibles dels treballs presentats en els “Premis Enginy dels Telecomunicacions”.

La cerimònia de lliurament dels Premis Enginy es va iniciar amb el discurs de Jesús Alba, Director del Campus de Gandia de la UPV i li va seguir el propi lliurament de reconeixements.

Jorge Victoria, Gerent Sènior de Producte EMC i I+D de Würth Elektronik, va ser l'encarregat de fer el lliurament del premi, que va ser recollit per Joan VILA, secretari de la ETSE-UV. Roberto no va poder assistir, però va compartir un vídeo amb els agraïments