Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Xarrada professional especial #11Febrer, dedicada a Núria Lloret, el pròxim 10 de febrer

  • 1 de febrer de 2023
Xarrada professional especial #11Febrer, dedicada a Núria Lloret, el pròxim 10 de febrer

Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència

La jornada especial, organitzada per l'equip de treball de Girls4STEM i dirigida especialment a l'alumnat de centre educatius, se celebrarà a les 10 hores. Per a aquells interessats a assistir a la xerrada, organitzada per l'equip de treball de Girls4STEM, és necessària la inscripció prèvia en la web de registre https://go.uv.es/girls4stem/nuriaL.

Així doncs, l'acte tindrà lloc el pròxim 10 de febrer a les 10.00, online, amb motiu de la primera Xerrada Professional de l'any amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència. La iniciativa està dedicada a la padrina Nuria Lloret, investigadora en l'Institut de Disseny i Fabricació (IDF) de la UPV i especialista en Realitat Mixta, Metaverso i Sistemes Col·laboratius Digitals.

A més, comptarà amb la participació de 4 dones referents #STEM: Oriana Circelli, Enginyera Civil i cofundadora i CEO de 
Wowplay María Pilar Guerola, Enginyera Química especialista en Sistemes de gestió de Qualitat, Medi ambient i Seguretat i Salut en el treball i inspectora de vehicles en Applus Inspection Services; Lourdes González, Especialitzada en tecnologies accessibles, educació i comunicació inclusiva i responsable del Dpto. Tecnologies Accessibles de la Fundación ONCE; i Beatriz Lara, periodista de dades, responsable de comunitat en Maldita.es i de la iniciativa Superpoderosas.