Logo de la Universitat de València Logo Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Congrés de Biometria a la UV

  • 10 de setembre de 2018
Congrés de Biometria a la UV

Des de el 19 al 21 de Juny de 2019 la ciutat de València acollirà la XVII Conferencia Española y VII Encontre Iberoamericà de Biometria promogut per la Societat Española de Biometria i ens agradaria que ens acompanyessis.

L’organització d’esta reunió científica està a càrrec del Departament de Estadística i Investigació Operativa y de la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de València. També participen en la seua organització totes les universitats públiques valencianes, Universitat de València, Universitat Jaume I, Universitat Politècnica de València, Universitat d’Alacant, Universitat Miguel Hernández, així com l’àrea de Salut Universal i Salut Pública de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. Comptem també amb l’inestimable ajuda de les nostres companyes i companys de les regions Argentina, Centro-América i Carib, Xile i Equador de l’International Biometric Society.

Ja tenim confirmada la participació dels ponents convidats.

Adrian Bowman (University of Glasgow)

Michela Cameletti (Università di Bergamo)

Klaus Langohr (Universitat Politècnica de Catalunya)

 

i la realització d'un curs previ (el dia 18 de juny) a càrrec del professor Virgilio Gómez-Rubio (Universidad de Castilla La-Mancha) amb títol: 

Programació científica i reproduïble amb R   

La inscripció y el enviament d’abstracts se obrirà el 12 de novembre a través de la nostra pàgina web https://congresos.adeituv.es/CEB-EIB_2019/ficha.es.html 

També existeix la possibilitat de patrocinar el congrés. Per a obtindré més informació així com per a qualsevol dubte podeu fer servir el correu CEB-EIB19@uv.es 

Esperem la vostra participació

Imatges: