Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Exposició de la ETSE

Seminari: Angular workshop

Seminari: Angular workshop

Ponent: Cristóbal Belda Pérez

Data: 19 d'abril de 2018, 15:30 - 19:30

Durada: 4 hores

Lloc: 2.1.5

Conceptes bàsics, preparació de l'entorn, desenvolupament real d'aplicació i usos de la tecnologia. 


Cristóbal Belda Pérez: 'Vaig començar en Capgemini al gener del 2016 per dur a terme un període de pràctiques de 7 mesos en el qual vaig treballar amb ExtJS i Java per implementar un servei web. Quan vaig acabar la carrera al juliol d'aquest mateix any, automàticament em van contractar per a l'equip del Core de Devonfw. Vaig començar trastejant la beta del que seria poc després Angular2, i convivint amb les successives releases d'aquesta tecnologia a mesura que desenvolupava amb un altre company una aplicació pilot. 
Més tard, vaig començar a treballar amb Docker i tecnologies DevOps sobre integració contínua com Jenkins, Nexus, SonarQube i tecnologies Cloud, familiaritzant-me amb proveïdors com AWS o Google Cloud Platform. Actualment segueixo treballant amb això al mateix temps que investigant tecnologies més capdavanteres com OpenShift. 

Tecnologies favorites: Angular i Docker'


Empresa Capgemini 


Departament: Core Team Devonfw – València (Espanya)

Aquest seminari es realitza en el marc de la càtedra Capgemini-UV

Con el apoyo financiero de:

Data d'actualització: 13 d'abril de 2018.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies