Branca de coneixement: CIÈNCIES
Centre: Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació
Codi titulació: 1212
Web específica del grau: www.uv.es/graus/gastronomiques
Crèdits totals del títol: 240
Formació bàsica: 60
Obligatoris: 130.5
Optatius: 19.5
Pràctiques externes: 18
Treball fi de grau: 12
Cursos: 4
Places oferides: 50
Modalitat d'ensenyament: Presencial
Llengua docència: Castellà, Valencià
Preu del crèdit primera matrícula: 17.34€
Preu del crèdit primera matrículaper a estudiantat estranger no UE ni règim comunitari:26.01€
President/a de la Comissió Acadèmica del Títol (CAT) Juan Carlos Moltó Cortés
Coordinador/a de la titulació Carla Soler Quiles
Coordinador/a de pràctiques externes Ester Carbó Valverde
Coordinador/a de mobilitat Carla Soler Quiles