Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació Logo del portal

Branca de coneixement: CIÈNCIES

Centre: Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació

Codi titulació: 1212

Web específica del grau: www.uv.es/graus/gastronomiques

Crèdits totals del títol: 240

Formació bàsica: 60

Obligatoris: 130.5

Optatius: 19.5

Pràctiques externes: 18

Treball fi de grau: 12

Cursos: 4

Places oferides: 50

Modalitat d'ensenyament: Presencial

Llengua docència: Castellà, Valencià

Preu del crèdit primera matrícula: 17.34€

Preu del crèdit primera matrículaper a estudiantat estranger no UE ni règim comunitari:26.01€

President/a de la Comissió Acadèmica del Títol (CAT) Juan Carlos Moltó Cortés

Coordinador/a de la titulació Carla Soler Quiles

Coordinador/a de pràctiques externes Ester Carbó Valverde

Coordinador/a de mobilitat Carla Soler Quiles