
El cinquè Workshop Xarxa d'Excel·lència sobre les micotoxines i fongs toxigénicos i dels seus processos de descontaminació (MICOFOOD), tindrà lloc al Saló de Graus de la Facultat de Farmàcia els dies 10 i 11 de desembre.
La xarxa està coordinada pel grup de Contaminació d'Aliments de el Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i M. Legal (Facultat de Farmàcia de la Universitat de València), i reuneix investigadors de les universitats de Navarra , Saragossa, Complutense de Madrid, Càceres, Santiago de Compostel·la, Lleida, Barcelona, Granada, Lleó, València i de l'IATA- CSIC i INIA ..
Aquestes jornades compleixen un dels objectius principals de MICOFOOD, donar l'oportunitat als investigadors a compartir els seus treballs i conèixer les novetats en el camp de les micotoxines, estructurant els més de 60 treballs presentats entre sessions de comunicació orals i pòsters.
Podeu consultar més informació sobre la xarxa o el workshop a www.micofood.es
Comitè científic: Jordi Mañes Vinuesa, Mónica Fernández Franzón, Giuseppe Meca, Misericordia Jiménez Escamilla, Mar Rodríguez Jovita, Vicente Sanchis Almenar, Agustín Ariño Moneva, Covadonga Vázquez Estévez, Elena González-Peñas, Adela López de Cerain, Luis González Candelas, Alberto Cepeda Sáez, Francisco Javier Cabañes Saenz, Ana María García Campaña
Comitè organitzador: Jordi Mañes, Giuseppe Meca, Mónica Fernández, Jorge Calpe, Juan Manuel Quiles, Carlos Luz