Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació ha dut a terme entre juny de 2020 i febrer de 2021 la gravació de set vídeos de difusió dels graus que s’imparteixen al centre. Un esforç compartit que comptat amb la implicació de 21 alumnes i 19 docents, amb la col·laboració tècnica de l’equip d’Audiofil.

Com hem gravat els vídeos?

La coordinació i les comissions acadèmiques de cada grau han designat les persones que intervenen en els vídeos, així com els aspectes a destacar en els mateixos. A partir d’unes preguntes inicials, cadascuna de les persones que participen han exposat els seus punts de vista i reflexions sobre els continguts del grau, la docència o la vida universitària. 

Les més de 12 hores de gravació d’entrevistes han passat, en primer lloc, per un procés de transcripció, per tal de seleccionar els fragments més rellevants. En segon lloc, s’ha elaborat una escaleta on s’han ordenat les intervencions, d’acord amb una seqüència de contingut que permeta descobrir les característiques de cada grau de forma lògica. Una vegada seleccionats els fragments, l’equip d’audiofil s’ha encarregat de l’edició tècnica, de la postproducció i subtitulació, per tal de fer-lo accessible a persones amb diversitat auditiva.

 

 

 

 

 

Els vídeos constitueixen la carta de presentació per a que l’alumnat de Batxillerat puga conéixer quina és l’oferta formativa de la Facultat de Filologia. Us convidem a fer un recorregut per set dels graus de la Facultat en 28 minuts, clicant sobre la icona de cadascun: