Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

La Facultat celebra cada curs, en el marc de la Setmana Cultural i en col·laboració amb la Delegació per a la incorporació a la Universitat, el concurs Trau la Llengua, que s’adreça a l’alumnat de Secundària i Batxillerat dels centres educatius de la Comunitat Valenciana. El concurs pretén desenvolupar la creativitat de l’estudiantat en quatre modalitats i en diferents llengües (anglès, alemany, italià, francés, portugués, xinés, espanyol, valencià, llatí o grec): 

  • Concurs de còmic Fins a l'infinit i més enllà: El nombre de vinyetes és lliure i s’han de presentar en format A4 amb una extensió màxima de 2 fulls.
  • Concurs de microrelats Tens un E-mail: Redacció d’un microrelat de 250 paraules, com a màxim.
  • Concurs de micropoemes Digues el que sents en poques paraules: Redacció d’un poema de rima lliure de 125 paraules, com a màxim.
  • Concurs de relat digital E-literatura: conta-ho d'una altra manera: En aquesta modalitat del concurs, els estudiants (en equips d’un màxim de 4 persones) elaboraran un relat digital de durada màxima de tres minuts. Es pot fer servir qualsevol programa informàtic, com ara PowerPoint, Keynote (Mac), Photo Story 3, Windows Movie Maker, iMovie (Mac), etc. Per a millorar la qualitat de l’àudio es recomana utilitzar el programa Audacity i gravar la veu amb un micròfon. L’ús de la veu és obligatori. 

 
Informació i contacte: traulallengua@uv.es