Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Fisioteràpia Logo del portal

SOFÍA PÉREZ ALENDA, NOVA DEGANA DE LA FACULTAT DE FISIOTERÀPIA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

  • 26 de març de 2021
Image de la noticia

Sofía Pérez és la nova degana de la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València. Substitueix en el càrrec a Antonio Alberola Aguilar. Els vicedeganats estaran ocupats per Marta Inglés de La Torre i Arancha Ruescas Nicolau. La secretaria estarà a càrrec de Manuel Zarzoso Muñoz.

La Professora Contractada Doctora Sofía Pérez Alenda, és Diplomada/Graduada en Fisioteràpia (1999/2012), Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (2003) i Doctora per la Universitat de València (2010). Va ser directora del Departament de Fisioteràpia entre el 2015 i el 2018. Des de juny de 2020 fins a març de 2021 ha sigut la Coordinadora de Titulació de la Facultat de Fisioteràpia.
Desenvolupa la seua activitat docent com a professora del Departament de Fisioteràpia des de l'any 2004, compta amb 2 quinquennis i 1 sexenni d'investigació. En l'àrea d'innovació educativa ha participat en 9 projectes relacionats amb la docència en el Grau en Fisioteràpia.
Sofia Pérez és la responsable del grup d'investigació PHYSIOTHERAPY IN MOTION, MULTISPECIALITY RESEARCH GROUP (PTinMOTION) de la Universitat de València i coordinadora regional per a Espanya i Portugal de la European Physiotherapist network, de la The European Association for Haemophilia and Allied Disorders (EAHAD). Desenvolupa la seua activitat investigadora fonamentalment en relació a la prevenció i tractament de les lesions musculoesquelètiques de les persones afectes d'hemofília, havent participat en més de 10 projectes d'investigació, compta amb 40 publicacions en revistes d'alt impacte i més de 150 publicacions en congressos científics, havent sigut convidada com a ponent en nombrosos cursos i reunions científiques d'àmbit nacional i internacional.

COMPOSICIÓ DEL EQUIP DEGANAL

DEGANA: Sofía Pérez Alenda

VICEDEGANES: Marta Inglés de la Torre, vicedegana d'infraestructures i Arancha Ruescas Nicolau, vicedegana d'estudis i professorat.

VICEDEGÀ D'ESTUDIANTS: Alejandro Font Vera

SECRETARIO: Manuel Zarzoso Muñoz

COORDINACIÓ DE LA TITULACIÓ: Francisco Martínez Arnau

COORDINACIÓ DE PRÀCTIQUES EXTERNES: Marta Aguilar Rodríguez

RESPONSABLE DE MOBILITAT: Yasser Alakhdar Mohmara