Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Geografia i Història Logo del portal

La Universitat de València i, en concret, les seues unitats (centres, departaments, instituts, serveis o qualsevol altre) poden acollir estudiants tant nacionals com internacionals per fer practiques acadèmiques, ja que aquestes constitueixen una activitat formativa, l’objectiu principal de la qual és facilitar als estudiants l’aplicació dels coneixements assolits en la seua formació acadèmica i adquirir competències que els preparen per a l’exercici d’activitats professionals.


Les condicions que regulen els aspectes acadèmics, organitzatius i econòmics per a la realització de pràctiques externes d´estudiants nacionals i internacionals en unitats de la Universitat de València  s’inclouen en la instrucció 5/2016

 

REQUISITS PREVIS, SOL·LICITUD I AUTORITZACIÓ D'ESTADES

Perquè es puga dur a terme l'estada és necessari el compliment dels següents requisits:

1. Sol·licitud d'autorització d'estada emplenada per la persona de la UV responsable de l'estada.
2. Autorització prèvia de l'adreça del departament, institut, ERI o unitat administrativa en la qual es vaja a realitzar l'estada.
3. Existència d'una assegurança d'accidents i responsabilitat civil vigent durant tota la durada de l'estada.

Per a això, la persona de la UVEG responsable de l'estada haurà de remetre, a través del registre d'entrada, a l'adreça del departament, institut, ERI o unitat administrativa en la qual es realitzarà aquesta, la sol·licitud d'autorització d'estada degudament emplenada, que figura en l'annex I d'aquesta Instrucció.

L'adreça del departament, institut, ERI o unitat administrativa en la qual s'haja sol·licitat la realització de l'estada, una vegada revisat el compliment dels requisits anteriors autoritzarà si escau, l'estada, condicionada a la presentació d'una còpia d'una pòlissa d'assegurança d'accidents i responsabilitat civil amb vigència durant la totalitat del període de l'estada i mai inferior a aquesta, redactada en espanyol, valencià o anglès, signada i segellada per la companyia asseguradora. La pòlissa d'assegurança d'accidents i responsabilitat civil signada i segellada, a l'efecte d'acreditar la contractació del segur, també podrà ser substituïda per un certificat de la pòlissa i el justificant de pagament. 

En el termini de 15 dies des de la finalització de l'estada, l'adreça del departament, institut, eri o unitat administrativa en la qual s'hagi autoritzat l'estada comunicarà, a través de la seu electrònica, al Vicerectorat competent la realització de l'estada, traslladant la informació que consta en l'annex I d'aquesta Instrucció.

A efectes estadístics les dades de la pràctica es comunicaran a la següent adreça de correu electrònic: training@uv.es

 

 

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies