-
18/05/22
Ajudes econòmiques estudiants màsters oficials
-
16/05/22
Una aplicació mòbil compararà materials arqueològics a través de la composició química
Un estudi liderat per María Luisa Cervera, catedràtica de Química Analítica de la Universitat de València (UV), conclou que els telèfons intel·ligents són una potencial eina per comparar mostres arqueològiques. El treball s’ha desenvolupat a través de la Unitat de Recerca ArchaeChemis de la institució, on col·labora Gianni Gallello, investigador del Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga, i per primera vegada es considera l’smartphone com una eina clau per estudiar vestigis del passat.
-
10/05/22
"Els avantpassats d’Altamira eren vells als 30 anys?’, títol de la conferència d’Arsuaga en la Universitat
-
09/05/22
Primera trobada intergeneracional del grau de Geografia i Medi Ambient de la Universitat de València
-
04/05/22
PRÀCTIQUES EXTERNES 2022/23: Sessió Informativa de dubtes el dimarts 10 de maig a les 17:00h a través de Videoconferència
-
02/05/22
Activitats culturals programades en la Facultat de Geografia i Historia d l'1 al 31 de maig de 2022
-
29/04/22
Estudiantat de la Universitat de València analitza i visibilitzarà el patrimoni del Racó d’Ademús
Professorat i 120 estudiants del Grau de Geografia i Medi Ambient, i del Màster de Professorat en Educació Secundària de la Universitat de València (UV) desenvolupen hui divendres al Racó d’Ademús un innovador projecte que posa en valor els recursos territorials de la comarca, una de les àrees valencianes més afectades per la despoblació. En el programa, l’alumnat universitari es forma pel matí en el Parc Natural de Puebla de San Miguel, i per la vesprada compartirà coneixements amb l’alumnat de l’Institut d’Ademuz, sobre la història, el folklore i la cultura del Racó.
-
27/04/22
Dones escriptores: tertúlia amb Pilar Pedraza el 4 de maig
-
26/04/22
Resolució del Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable en relació amb l’ús de la mascareta com a mesura de protecció a les instal·lacions de la Universitat de València.
-
14/04/22
Descobreixen un hàbitat neandertal a l’aire lliure de més de 120.000 anys a Aspe
Un equip investigador del Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga de la Universitat de València (UV) liderat pel professor Aleix Eixea, en col·laboració amb la Universitat d’Alacant (UA), el Bizkaiko Arkeologi Museoa i l’Institut des Sciences de l’Evolution de França, ha descobert i datat a Aspe (Alacant) un hàbitat neandertal a l’aire lliure de més de 120.000 anys en el Paratge Natural de Los Aljezares.