Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Geografia i Història Logo del portal

S'inaugura la primera edició del Campus d'emprenedoria AgrotecUV Innova en el que participen 15 estudiants que presenten 9 idees al voltant de l'agroalimentació sostenible i saludable

  • 3 de juliol de 2023
Image de la noticia

El Campus AgrotecUV Innova és un programa formatiu intensiu en innovació, que compta amb el patrocini de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, per a capacitar a l'estudiantat a generar idees de negoci i projectes emprenedors innovadors de triple impacte al voltant de l'agroalimentació sostenible i saludable.

Hui, 3 de juliol, s'ha celebrat l'acte d'inauguració del Campus d'emprenedoria "Agrotec UV Innova" on participen alumnes de diferents àrees de coneixement, entre ells els graus de Biotecnologia, Farmàcia, Finances i Comptabilitat, ADE, International Business, Nutrició Humana i Dietètica, Turisme i Física i els doctorats de Biomedicina i Biotecnologia i de Ciències de l'Alimentació.

En l'acte d'inauguració hem comptat amb la presència de Rosa María Donat Beneito, Vicerectora d'Innovació i Transferència i Rafael García Martínez, Director de UVemprén, a més dels estudiants participants al Campus.

Una vegada finalitzat l'acte d'inauguració ha començat el programa formatiu, l'objectiu del qual és fomentar la cultura de la innovació en l'alumnat universitari, incentivar la generació d'idees innovadores, amb un enfocament lúdic, per a ajudar l'estudiantat a generar solucions innovadores i creatives per a problemes complexos i valorar les millors iniciatives emprenedores de l'estudiantat al voltant de l'agroalimentació sostenible i saludable.

El primer taller, "Noves maneres d'emprendre", ha sigut impartit per Lola Garzón, responsable acadèmica de UVemprén i professora en la Facultat d'Economia de la Universitat de València. A continuació una empresa especialitzada en dinàmiques d'emprenedoria, s'ha encarregat de seguir amb el programa formatiu previst per al dia de hui.

La resta de la programació que es durà a terme durant la setmana es pot consultar ací.