Logo UVGrau en Informació i DocumentacióFacultat de Geografia i Història Logo del portal

Manuel Lomas, nou degà de la Facultat de Geografia i Història

  • 27 de febrer de 2024
Manuel Lomas, nou degà de la Facultat de Geografia i Història

Manuel Lomas és el nou degà de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València. Substitueix en el càrrec al catedràtic Josep Montesinos, que ha exhaurit els dos mandats. Lomas ha obtingut 35 vots a favor, d’un total de 49 membres amb vot.

 

El nou equip deganal està integrat per Emilio Iranzo (secretari), Marta García Carrión (vicedegana d’Estudis i Organització Acadèmica), Mireia López (Qualitat, Innovació Educativa i Relacions Internacionals), Frederic Aparisi (Cultura i Participació Estudiantil) i Aleix Eixea (Economia i Noves Tecnologies).

Manuel Lomas Cortés (València, 1980), és doctor en Història i professor titular del Departament d’Història Moderna i Contemporània des de 2020. Especialitzat en l’estudi de la minoria morisca i la política mediterrània de la monarquia hispànica en el segle XVII, en l’actualitat és investigador principal d’un projecte que aborda les relacions hispà-marroquines en l’Edat Moderna. Així mateix, coordina la col·lecció Biblioteca d’Estudis Moriscos (PUV).

Secretari de la Facultat de Geografia i Història des de 2018, en el seu equip repeteixen diversos membres de l’etapa del degà, Josep Montesinos, al costat d’incorporacions noves.

 

Enllaç