Logo UVGrau en Informació i DocumentacióFacultat de Geografia i Història Logo del portal

El Tribunal de las Aguas de la Vega de Valencia ha imposat el passat dijous 27 de juny al catedràtic de Geografia Jorge Hermosilla la brusa que el converteix en Síndic d'Honor d'aquest Tribunal.

  • 27 de juny de 2019
El Tribunal de las Aguas de la Vega de Valencia ha imposat el passat dijous 27 de juny  al catedràtic de Geografia Jorge Hermosilla la brusa que el converteix en Síndic d'Honor  d'aquest Tribunal.

El professor Hermosilla, Vicerrector i membre de la nostra Facultat ha destacat, entre d'altres temes, en les investigacions al voltant dels sistemes de regadiu, el Patrimoni i el Paisatge de l'Aigua.

El dijous 27 de juny, a les 12 hores, en la Porta dels Apostols de la Catedralde València, el president del Tribunal de les Aigües de la Vega de València va imposar al catedràtic de Geografia Jorge Hermosilla el Blusón del Tribunal.


Aquest guardó li ha sigut concedit al professor Hermosilla, de la Facultat de Geografia i Història, per la seua trajectòria investigadora i divulgadora dels regadius històrics valencians, i en particular els relacionats amb l´Horta de València.


Jorge Hermosilla, que va ser Degà d'aquesta Facultat durant el període 2002-2009, ha dirigit més de 30 projectes sobre els regadius valencians, i és autor de diverses publicacions sobre l´Horta de València.

Actualment dirigeix un projecte europeu en el qual s'està elaborant un pla director que pretén posar en valor aquest paisatge de l'aigua.