Logo UVGrau en SociologiaFacultat de Ciències Socials Logo del portal

Inauguració exposició: Unes pedres que es copien i sostenen de l'artista Ana Ferriols-14 de novembre -18 h. Sala Manuela Ballester

  • 10 de novembre de 2022
Image de la noticia

Del 14 de novembre fins al 10 de gener de 2023

de dilluns a divendres de 9:00 a 20:30 h.

Ana Ferriols és una artista i investigadora adscrita a la Universtitat Politècnica de València. Ha participat en diferents exposicions internacionals en el Museu della Resistenza en Bologna, Itàlia, la Fundació Taylor a París, França, o el Museu d'art de Ciutat Juarez, Mèxic, entre altres. Recentment ha realitzat una estada d'investigació en l'Institut Universitari Europeu a Florència i ha publicat en la revista Sonda: Investigació en Arts i Lletres. La seua investigació tant artística, com a teòrica, se centra en l'ètica de la cura i en la seua representació estètica.

 

Unes pedres que es copien i sostenen és una exposició instalativa sobre la cura com a element de sosteniment. Les diferents peces que la componen reflecteixen objectes tradicionalment associats a l'àmbit reproductiu i al gènere femení com l'aixovar d'un dot, roba de llit o senzills recipients. En la proposta expositiva es revisitan aquests objectes des d'una visió de revaloració de les activitats de cures i de la seua importància en el desenvolupament de les societats.